Ben jij de beste Snel-starter? Maak kans op de titel Freelancer of the year.

door: Romy Douma op: 22 december 2017 14:02:00 CET

Ben jij de beste Snel-starter? Maak kans op de titel Freelancer of the year.

Ben jij de beste Snel-starter, een inspiratie voor de rest of de beste van allemaal? Dan maak jij kans op de titel Freelancer of the year. De titel wordt uitgereikt tijdens de Dag van de ZZP’er op 7 april in Amersfoort. Dit is hét evenement waar jij als zzp’er aanwezig moet zijn. De dag is gevuld met interessante seminars, mogelijkheden om te netwerken en er worden verschillende awards uitgereikt.  SnelStart is partner van deze dag en aanwezig tijdens dit evenement. 

De jury van FOTY is dit jaar voor de vijfde keer op rij op zoek naar de beste zzp’ers, freelancers en interim professionals van Nederland. Genomineerde maken kans op een van de vele prijzen die deze dag worden uitgereikt. 

Om kans te maken op deze titel kan je je aanmelden via de website of moet je genomineerd worden. Ondernemers die het afgelopen jaar uitzonderlijke prestaties hebben neergezet kunnen ook genomineerd worden door de organisatie zelf. Meld je aan via deze link. Belangrijk is wel dat je aangeeft waarom jij of iemand anders deze titel verdient. Succes!

  Gratis naar de Dag van de ZZP'er  

New call-to-action