Van diskette naar automatische updates

door: SnelStart   op: July 21, 2016 12:25:00 PM CEST

Oosterend, 19 juli 2016 - Sinds kort is de SnelStart versie met automatische updates beschikbaar. Nadat u deze versie heeft geïnstalleerd hoeft u nooit meer handmatig de nieuwste versie te installeren, dit gebeurt vanaf dan volledig automatisch. Wat een verschil met 34 jaar geleden. Toen ging de uitrol van een nieuwe update nog heel anders!

Lees verder

Hub aan de overkant

door: SnelStart   op: July 20, 2016 1:52:37 PM CEST

Oosterend, 20 juli 2016 - SnelStart en Texel zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dat geeft ons zelfs iets ‘speciaals’ bij veel klanten. Vasthouden dus. Toch is het goed als we soms dichter naar onze klanten toegaan. Bijvoorbeeld voor trainingen.

Lees verder

Onthulling Delft Hyperloop

door: SnelStart   op: July 19, 2016 11:00:00 AM CEST

Oosterend, 18 juli 2016 - Afgelopen donderdag 30 juni was het dan eindelijk zover: de onthulling van de Delft Hyperloop! Als partner van dit geweldige project was SnelStart uiteraard aanwezig. Net als vele media trouwens. Onder andere het NOS Journaal, Eén Vandaag, Nieuwsuur, RTL Nieuws, Editie NL en NU.nl besteden aandacht aan deze gebeurtenis. Tot 's avonds laat was #hyperloop nog trending topic #1 op Twitter!

Lees verder

SnelStart partner van WebwinkelKeur

door: SnelStart   op: July 13, 2016 3:10:45 PM CEST

Oosterend, 13 juli 2016 - SnelStart is officiële partner van WebwinkelKeur, een onafhankelijke organisatie met een transparant keurmerk. Het webwinkel keurmerk van Stichting WebWinkelKeur staat voor betrouwbare en klantvriendelijke webwinkels. Uniek aan dit keurmerk is dat het een gedragscode combineert met klantenervaringen.

Lees verder

Ontdek alle mogelijkheden van SnelStart met de nieuwe instructievideo's!

door: SnelStart   op: July 11, 2016 12:00:18 PM CEST

Oosterend, 11 juli 2016 - Ontdek alle mogelijkheden van SnelStart met de nieuwe instructievideo's! In enkele minuten geven de instructievideo's u een beknopte uitleg van een bepaald onderdeel in SnelStart. Hiermee helpen we u SnelStart optimaal te gebruiken!

Lees verder

Accountancy Expo 2016: een inspirerende dag vol nieuwe inzichten

door: SnelStart   op: July 5, 2016 1:54:35 PM CEST

Oosterend, 5 juli 2016 – Begin vorige maand was SnelStart te vinden op de Accountancy Expo in Nijkerk, een initiatief van DOCCO IT en Verandermanagement. Een levendige beurs waar administratie- en accountantskantoren de nieuwste trends kwamen bekijken. Naast SnelStart waren er nog zo’n zestig andere softwareleveranciers aanwezig. Genoeg te zien dus voor de 1.200 bezoekers! Een beknopt verslag van een inspirerende dag.

Lees verder

Partnerpagina in een nieuw jasje!

door: SnelStart   op: July 5, 2016 1:52:17 PM CEST

Oosterend, 5 juli 2016 – Het aantal Software Partners dat koppelt met SnelStart groeit. Sterker nog, nu we bezig zijn met het ontwikkelen van webservices zal het aantal partners de komende jaren flink toenemen. Dat maakt het voor u makkelijker om met SnelStart te werken, maar lastiger om snel de partner met de juiste oplossing te vinden.

Hoog tijd dus voor het optimaliseren van de SnelStart software partnerpagina op onze website! De nieuwe zoekfunctie zorgt ervoor dat klanten onze partners nog beter kunnen vinden!

Lees verder