Webinar
Voordelen koppeling
SnelStart met OutSmart
2 juni | 19:00 uur

  • Gratis
  • ± 30 minuten

Nooit meer onleesbare, zoekgeraakte of te laat ingeleverde werkbonnen. Met OutSmart maak je jouw werkklussen makkelijker. Het maakt niet uit in welke branche je actief bent, van de bouw en installatie tot beveiliging en koudemiddelen branche. Met OutSmart beschik je over digitale werkbonnen, het digitaal planbord, automatische urenregistratie en nog veel meer. 

Hoe werkt OutSmart?

De OutSmart software bestaat uit twee delen: de backoffice voor het personeel op kantoor en de app voor de buitendienstmedewerkers.

Het kantoorpersoneel stelt het account in en regelt de planning voor de monteurs. De monteurs gebruiken de app om de gegevens van de klus te registreren, foto's te maken en de klant te laten tekenen voor het gedane werk. Zodra de werkbon compleet is ingevuld kan deze met één tap terug naar kantoor. Zo zorgt OutSmart voor een optimale verbinding tussen de binnen- en de buitendienst. 

Koppelen met je boekhouding

Je kunt OutSmart koppelen met je SnelStart boekhouding. SnelStart blijft je factuur- en boekhoudprogramma. Alle informatie die je nodig hebt in de beide systemen wordt gesynchroniseerd. Hierdoor kun je in een oogopslag vinden wat je nodig hebt. De buitendienstmedewerkers kunnen via de OutSmart-App alle benodigde informatie doorgestuurd krijgen.

Meer weten? Schrijf je in voor het gratis webinar!

Wil jij meer informatie over OutSmart en de koppeling met je boekhouding? Schrijf je dan in voor het gratis webinar op 2 juni om 19:00 uur. 

In dit webinar krijg je antwoord op de volgende vragen:

  • Wat kun je automatiseren in OutSmart? Alle functies en pakketten
  • Wat zijn de voordelen van de OutSmart app?
  • Wat zijn de voordelen van een koppeling tussen OutSmart en SnelStart?

Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar.