SnelStart gebruiker

iXL Hosting

 
Delft Hyperloop wint SpaceX competitie

Delft Hyperloop: innovatief transport, sneller dan het geluid

Delft Hyperloop is een studententeam van de TU Delft, waarin 30 studenten samenwerken aan een Hyperloop Pod. Dit innovatieve voortuig beweegt zich voort door een buis waarin de luchtdruk verlaagd is. Hierdoor is er weinig weerstand en kunnen er hoge snelheden gehaald worden. Het team heeft de hoogste overall score behaald in de Hyperloop competitie van SpaceX in Californië.

MAKKELIJK BOEKHOUDEN

Vanaf het begin van het project in 2015 wordt de administratie van het team in SnelStart gevoerd. Lucas Verkerk, CFO van Delft Hyperloop: “Op de universiteit heb ik vooral veel theorie gehad, maar ik heb dat nooit in de praktijk kunnen brengen. Met SnelStart gaat het boekhouden mij makkelijk af!”.

SnelStart sponsort het team met een gratis licentie (SnelStart inZicht) en het team is vorig jaar ook voor een teamuitje op Texel geweest. Het werken in SnelStart bevalt Lucas goed. Het is makkelijk. Met een online administratie heb je via web.snelstart.nl altijd een actueel overzicht, ook als je af en toe in het buitenland bent.

Delft Hyperloop

Op de universiteit heb ik vooral veel theorie gehad, maar ik heb dat nooit in de praktijk kunnen brengen. Met SnelStart gaat het boekhouden mij makkelijk af!

ONLINE WERKEN

De declaraties voor de teamleden worden bijgehouden in de online applicatie Declaree. Goedgekeurde declaraties worden vanuit Declaree eenvoudig doorgezet naar SnelStart en van daaruit naar de bank verstuurd.