Van diskette naar automatische updates

door: SnelStart op: 21 juli 2016

Van diskette naar automatische updates

Automatische updates van SnelStartOosterend, 19 juli 2016 - Sinds kort is de SnelStart versie met automatische updates beschikbaar. Nadat u deze versie heeft geïnstalleerd hoeft u nooit meer handmatig de nieuwste versie te installeren, dit gebeurt vanaf dan volledig automatisch. Wat een verschil met 34 jaar geleden. Toen ging de uitrol van een nieuwe update nog heel anders!

Herinnert u ze nog?
Klanten van het eerste uur herinneren zich vast de SnelStart diskette. Deze viel eens in de zoveel tijd op de mat, zodra er een nieuwe update van de software beschikbaar was. Met de diskette kon u als klant de nieuwste update zelf thuis installeren op de computer. Later werd het een cd-rom en daarna kwam er een USB-stick om de nieuwste versie naar klanten op te sturen.

Van diskette naar automatische updates
Anno 2016 is er veel veranderd. Zo ligt de frequentie waarmee nieuwe updates uitkomen tegenwoordig een stuk hoger, ongeveer één keer in de 3 á 4 weken. Ook is het installeren van een nieuwe update door de loop der jaren een stuk makkelijker geworden. De nieuwste versie is tegenwoordig eenvoudig te downloaden vanaf onze website!

Bij SnelStart maken we boekhouden echter graag nóg makkelijker. Met de komst van de automatische updates wordt het installeren van de nieuwste update wel heel eenvoudig. Nadat u de versie met automatische updates eenmalig heeft geïnstalleerd op uw computer wordt de nieuwste update van de software automatische geïnstalleerd zodra deze beschikbaar is. Zo beschikt u altijd over de nieuwste versie!

Ontdek het gemak
Ontdek ook het gemak van automatische updates en download de laatste versie van SnelStart via de downloadpagina.