Twee gouden competenties van Microsoft met een jaar verlengd

door: SnelStart op: 16 september 2016

Twee gouden competenties van Microsoft met een jaar verlengd

SBROosterend, 16 september 2016 – SnelStart heeft opnieuw de gouden Microsoft competentie mogen ontvangen op het gebied van Application Development en Cloud Platform, een certificering die SnelStart vorig jaar voor het eerst behaalde. Op woensdag 14 september overhandigde Rudy Doornewaard, partnermanager bij Microsoft, de certificering officieel aan algemeen directeur Wim Ploeg. Met het behalen van de competentie voldoet SnelStart wederom aan de hoge eisen van Microsoft.

Microsoft Partner Netwerk
Wereldwijd besteed Microsoft veel aandacht aan haar partnernetwerk. Binnen dit zogenoemde Microsoft Partner Network bestaande verschillende vormen van partnerschap, waarvan de Gold Partner status de hoogst haalbare is. SnelStart mag zich al jaren Gold Partner van Microsoft noemen, maar onderscheidt zich daarnaast binnen het netwerk door de unieke combinatie van zowel een gouden competentie op het gebied van Application Development als Cloud Platform. In Nederland zijn er slechts enkele bedrijven die de gouden competentie voor deze twee domeinen hebben behaald. SnelStart behaalde de twee gouden competenties vorig jaar en mag deze nu dus met een jaar verlengen. Hiermee representeert SnelStart een bedrijf met hoge bekwaamheid en kennis van Microsoft technologieën.

Betrouwbaar en stabiel
Voor SnelStart en gebruikers van SnelStart zijn veiligheid en betrouwbaarheid van groot belang. SnelStart heeft dan ook bewust gekozen voor Microsoft Azure, het cloudplatform van Microsoft. Met Microsoft Azure biedt SnelStart haar gebruikers een stabiel platform waarop online diensten worden aangeboden. Inmiddels staan er al ruim 14.000 administraties van SnelStart gebruikers online! Hiermee is SnelStart een van de grootste gebruikers van het Azure platform. De gouden competentie voor Cloud Platform laat zien dat SnelStart een bedrijf is met veel kennis en oplossingen op het gebied van het cloudplatform Azure.

De gouden competentie: wat houdt het in?
Dankzij de gouden competentie voor Application Development en Cloud Platform heeft SnelStart een directe samenwerking met Microsoft. Naast een vast contactpersoon en gebruik van het Microsoft kantoor, worden er door Microsoft verschillende trainingsmogelijkheden aangeboden aan partners met een gouden competentie. Daarnaast stelt Microsoft gratis licenties beschikbaar voor programma’s met betrekking tot software ontwikkeling en kan er direct worden geschakeld met ontwikkelteams in Redmond (USA).

De ervaring van de gebruiker voorop
Voor Microsoft is het leveren van innovatieve en betrouwbare oplossingen via de Cloud van groot belang. Microsoft stelt daarom hoge eisen aan haar partners en hecht daarbij veel waarde aan de ervaringen van klanten. De gouden competentie kan dan ook slechts voor een bepaalde periode worden behaald. Elk jaar wordt er door Microsoft opnieuw gekeken naar de certificering, waarbij referenties van gebruikers een belangrijke rol spelen.

UitreikingMS-partnernetwork-certificaat.png

Op woensdag 14 september overhandigde Rudy Doornewaard van Microsoft de opnieuw behaalde gouden competenties voor Application Development en Cloud Platform aan algemeen directeur Wim Ploeg.

Meer weten over de vooruitstrevende manier van software ontwikkelen bij SnelStart? Lees het blog van Ivo Huizinga!