Tweede bijeenkomst Texel Digitaal: hoe veilig is uw bedrijf?

door: SnelStart op: 26 september 2016

Tweede bijeenkomst Texel Digitaal: hoe veilig is uw bedrijf?

Texel DigitaalOosterend, 26 september 2016 – Op maandag 24 oktober zal de tweede bijeenkomst plaatsvinden van Texel Digitaal. Een bijeenkomst voor en door Texelse ondernemers. De centrale vraag die tijdens deze avond zal worden gesteld: hoe veilig is uw bedrijf?

Hoe veilig is uw bedrijf?
Op deze vraag zal Stefan Zevenberg, directeur bij NewComm IT, u een antwoord proberen te geven. Hij zal u meenemen in de wereld van IT-security, hackers, malware en phissing, waarbij hij met name zal ingaan op praktische tips voor ondernemers.

Vorderingen Texel Digitaal
Naast de digitale veiligheid van de Texelse ondernemers zal er ook worden ingaan op de huidige vorderingen binnen Texel Digitaal. Na de eerste bijeenkomst in mei hebben de werkgroepen de afgelopen maanden namelijk niet stil gezeten! Alvast meer lezen over de ontwikkelingen binnen de digitalisering van Texel? Lees het uitgebreide artikel op de website van de Texelse Courant.

Programma
U bent van harte welkom op 24 oktober in De Kiekendief op vakantiepark De Krim. We ontvangen u graag vanaf 19:00 uur met een kop koffie of thee. Om 19:30 uur zal worden gestart met het programma. Afsluitend is er de mogelijkheid om verder na te praten onder het genot van een hapje en een drankje.

Aanmelden
Meld u aan voor de bijeenkomst via de website. Ook uw collega's zijn van harte welkom. Heeft u vragen naar aanleiding van de bijeenkomst of uw aanmelding? Mail naar texeldigitaal@snelstart.nl.

Wij zien u graag op maandag 24 oktober!

Ja, ik meld mij gratis aan!