SnelStart partner van WebwinkelKeur

door: SnelStart op: 13 juli 2016

SnelStart partner van WebwinkelKeur
SnelStart partner WebwinkelKeur

Oosterend, 13 juli 2016 - SnelStart is officiële partner van WebwinkelKeur, een onafhankelijke organisatie met een transparant keurmerk. Het webwinkel keurmerk van Stichting WebWinkelKeur staat voor betrouwbare en klantvriendelijke webwinkels. Uniek aan dit keurmerk is dat het een gedragscode combineert met klantenervaringen.


WebwinkelKeur, wat betekent het?
Als non-profit organisatie biedt Stichting WebwinkelKeur meer keurmerk voor minder. De stichting combineert namelijk de kracht van een onafhankelijke organisatie met de ervaringen van klanten. Deze combinatie geeft gelijk de meerwaarde van het keurmerk aan.

Klantbeoordelingen plaatsen en vergelijken
Webwinkels die lid zijn van WebwinkelKeur voldoen aan de belangrijkste Nederlandse wetgeving en hun identiteit is gecontroleerd. Daarnaast bieden webwinkels met dit keurmerk klanten de mogelijkheid om hun ervaring met de winkelier te delen, door het plaatsen van het klikbare keurmerk met ervaringenpagina. Het staat iedere klant vrij een klantbeoordeling te plaatsen. Ook kunnen ervaringen van andere klanten met elkaar vergeleken worden. De klantbeoordelingen worden onafhankelijk gemodereerd door WebwinkelKeur.

Dubbele zekerheid
De combinatie van (juridische) keuring door WebwinkelKeur en beoordelingen van klanten geeft de betrouwbaarheid van de webwinkel weer. Hiermee is WebwinkelKeur het enige webwinkel keurmerk dat dubbele zekerheid biedt bij online aankopen, zowel op het gebied van service als klantvriendelijkheid.

Bij webwinkels met het WebwinkelKeur weet je zeker dat:

  • De identiteit van de webwinkel gecontroleerd is;
  • De webwinkel voldoet aan en getoetst is op de belangrijkste Nederlandse wetgeving;
  • De webwinkel meerdere manieren biedt om contact op te nemen;
  • Klantbeoordelingen onafhankelijk geplaatst kunnen worden;
  • De webwinkels algemene voorwaarden en een privacy statement duidelijk beschikbaar stellen;
  • Je bij WebwinkelKeur terecht kunt voor geschilbemiddeling;
  • Je bij GeschilOnline.nl terecht kunt voor een bindende uitspraak.