SnelStart overspoeld met reacties over Texel als Europese topbestemming

door: SnelStart op: 24 mei 2016

SnelStart overspoeld met reacties over Texel als Europese topbestemming

Texel in lonely PlanetOosterend, 24 mei 2016 – Bij SnelStart wisten we het natuurlijk allang. Het eiland Texel is niet alleen een fantastische vakantiebestemming, maar ook één van de mooiste plekken om te wonen én te werken. Nu het eiland door de reisgids Lonely Planet is aangewezen als een van de tien Europese topbestemmingen, worden we overspoeld door positieve reacties.

Al sinds de oprichting in 1964 is het familiebedrijf SnelStart gevestigd op een unieke plek: het prachtige natuureiland Texel. Een fijne en inspirerende omgeving om te verblijven en te werken. Dat dit nu wordt bevestigd met een plaats in de top tien van topbestemmingen in Europa vinden wij natuurlijk geweldig!

Natuureiland
Vandaag maakte de reisgids Lonely Planet bekend dat Texel op nummer negen staat in de lijst Best in Europe 2016. Het eiland Texel wordt met name geprezen om de prachtige natuurgebieden: duinen, witte stranden, natuurparken en dennenbossen. Daarnaast zijn er ook veel zomerse festiviteiten te vinden.

Kom ook werken op een eiland!
Met meer dan 100 werknemers is SnelStart inmiddels één van de grootste werkgevers op het eiland. Ervaar zelf hoe geweldig wonen en/of werken op Texel is. Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie.

Je krijgt van ons altijd reactie!