SnelStart onthult nieuwste ontwikkelingen tijdens de Accountancy Expo

door: Henry Been op: 21 juni 2017

SnelStart onthult nieuwste ontwikkelingen tijdens de Accountancy Expo

De afgelopen weken heb ik samen met onze product owners en een aantal ontwikkelaars gewerkt aan een aantal verrassingen voor met name accountants- en administratiekantoren. In het geheim, zonder voorafgaand overleg met de directie en buiten de normale planningen om, hebben vijf ontwikkelaars en twee testers de handen ineengeslagen om tussen de normale werkzaamheden te werken aan extra uitbreidingen.

Tijdens de Accountancy Expo van 20 juni had onze accountmanager Benno Bakker de eer om deze verrassingen aan te kondigen aan het grote publiek. Met als resultaat, letterlijk, juichende accountants! Na deze aankondiging werden de uitbreidingen op de SnelStart pakketten vol enthousiasme gedemonstreerd aan de bezoekers van de Expo door meer dan tien SnelStart medewerkers van Klantenservice, Verkoop, IT, Productmanagement en Partnermanagement.

Wilt u ook een demonstratie? Maak hier een afspraak met een SnelStart accountmanager.

BTW-overzicht in SnelStart Web

Als accountant- of administratiekantoor is de kwartaalmaand een drukke maand en dan is effectief werken in uw boekhoudpakket van groot belang. Een overzicht van alle BTW-aangiftes die u nog moet doen, wilt u dan niet hoeven bijhouden in Excel of op papier. Uw boekhoudpakket zou u toch moeten kunnen tonen voor welke administraties u nog aangifte moet doen.

Zeker wanneer u gebruik maakt van SnelStart SamenOp is dit overzicht bijzonder waardevol. Wanneer het aantal administraties waarin u samenwerkt met uw klant toeneemt, neemt de behoefte aan een statusoverzicht van de BTW-aangiftes ook toe. Reden genoeg dan ook voor SnelStart om zo’n overzicht te realiseren.

Btw overzicht.png

Het btw-overzicht is op dit moment beschikbaar voor een groot aantal SnelStart gebruikers die beschikken over de Accountant licentie en één of meer online administraties.

Transitorisch boeken (journaalpost verdelen) in SnelStart 12

Een half jaar geleden, op SnelStart Aangenaam, heb ik tot drie keer toe een zaal vol SnelStart klanten moeten vertellen – met het inzicht van dat moment – dat transitorisch boeken voorlopig niet mogelijk zal zijn in SnelStart 12. Ik ben dan ook beretrots dat ik begin juni, samen met een collega, deze functionaliteit toch heb kunnen implementeren.

Transitorisch boeken kan door in het scherm Boekhouden, in het dagboek Inkoop een bestaande boeking te selecteren en vervolgens te kiezen voor de knop ‘Verdelen.’

Transitorisch boeken, ofwel verdelen, is per direct beschikbaar voor alle klanten die beschikken over SnelStart inZicht (of SnelStart Boek 4) of hoger, in de laatste versie van SnelStart 12 (12.39).

Niet in het bezit van het juiste pakket? Upgrade nu!


a-verdelen1.png

Automatische tekstherkenning van bonnetjes en facturen op SnelStart Web

Robotisering is een hippe kreet in de accountancy. Wij noemen het liever 'boekhouden makkelijk maken'. In SnelStart Web zijn stappen gezet om het verwerken van inkoopbonnen verder te automatiseren. Wanneer u een bonnetje upload naar uw administratie, worden datums, bedragen, leveranciers en bon-/factuurnummers automatisch door onze software herkend. U bevestigt de herkende waarde, en de bon wordt verder automatisch geboekt. Zo eenvoudig kan het dus zijn.

Automatische herkenning is per direct beschikbaar voor elke SnelStart klant met een Online licentie, in SnelStart Web.


ben1.png
Nog geen online licentie? Upgrade nu uw pakket!  <https://mijn.snelstart.nl/MijnProducten/Aanpassen>


Henry Been

Door Henry Been

Nieuwsgierig naar hoe SnelStart software ontwikkelt? Regelmatig probeert Henry Been zijn kennis te delen door middel van interessante blogs. Henry is software architect bij SnelStart. Zijn interesses liggen op het gebied van Cloud (Microsoft Azure), software architectuur en het ontwerpen en schrijven van testbare en onderhoudbare software.

Wat vond u van dit artikel?
Goed verhaal! of Geef een tip of stel een vraag aan Henry Been.


Volg Henry Been op social media: