Bespaar tijd! Koppel nu uw Rabobank rekening

door: SnelStart op: 18 mei 2017

Bespaar tijd! Koppel nu uw Rabobank rekening

Hij is er! De directe bankkoppeling tussen SnelStart en Rabobank. Op woensdag 17 mei werd de koppeling feestelijk gelanceerd op het kantoor van Rabobank Kop van Noord-Holland. Gebruikers van SnelStart hoeven nooit meer handmatig bankafschriften van de Rabobank te downloaden en in te lezen. Alle mutaties worden automatisch verwerkt in de administratie. Dit maakt boekhouden pas echt makkelijk!

Ook tijd besparen?

De gratis bankkoppeling met Rabobank werkt al vanaf SnelStart inKaart (of Boek 2) en hoger. Hiervoor is wel een zakelijke rekening met Rabobank Internetbankieren Professional nodig. De mutaties worden automatisch ingelezen in online én lokale administraties.

Elke ochtend staan de afschriften in de administratie van de ondernemer. Dit is makkelijk. Het echte besparen zit echter in het automatisch koppelen van de mutaties aan de juiste facturen of grootboeken. SnelStart heeft ook hier het afgelopen jaar verbeteringen doorgevoerd. Deze gekoppelde mutaties hoeven zelfs niet meer te worden gecontroleerd. Dit bespaart pas echt tijd.

Bankmutaties opnieuw koppelen

Het komt vaak voor dat inkoopfacturen pas na een aantal dagen of weken worden ingevoerd. De bankmutaties worden vanaf nu echter elke dag ingelezen. Op dat moment kan een bankmutatie dus nog niet worden gekoppeld of gematched. Met de knop ‘Opnieuw koppelen’ in het bankboek is het mogelijk om de gemarkeerde (en vetgedrukte) boekingen opnieuw laten matchen.

Zelf de koppeling aanvragen?

Heeft u een rekening bij Rabobank en wilt u ook nooit meer bankafschriften handmatig downloaden en inlezen? Vraag de koppeling met Rabobank dan direct aan of kijk voor meer informatie op www.snelstart.nl/rabobank. Heeft u geen rekening bij de Rabobank? SnelStart heeft ook automatische koppelingen met ABN AMRO en Knab. Voor alle andere banken zijn de afschriften handmatig te downloaden en in te lezen.

Meer over de Rabobank koppeling!