Partnerpagina in een nieuw jasje!

door: SnelStart op: 5 juli 2016

Partnerpagina in een nieuw jasje!

Standard Business ReportingOosterend, 5 juli 2016 – Het aantal Software Partners dat koppelt met SnelStart groeit. Sterker nog, nu we bezig zijn met het ontwikkelen van webservices zal het aantal partners de komende jaren flink toenemen. Dat maakt het voor u makkelijker om met SnelStart te werken, maar lastiger om snel de partner met de juiste oplossing te vinden.

Hoog tijd dus voor het optimaliseren van de SnelStart software partnerpagina op onze website! De nieuwe zoekfunctie zorgt ervoor dat klanten onze partners nog beter kunnen vinden!

Wat is er nieuw?

1.png  Nieuwe layout
De vormgeving van de partnerpagina is aangepast, waardoor de logo's van onze software partners nog beter zichtbaar zijn.

2.png  Zoekfunctie
Door middel van de zoekbalk is het nu mogelijk om partners te zoeken op naam of onderwerp. U tikt eenvoudig een zoekwoord in en vervolgens verschijnen de meest relevante resultaten.

3.png  Uitgebreide segmentatie
In het menu aan de linkerkant zijn de verschillende branches en onderwerpen zichtbaar waarvoor onze partners software aanbieden. De segmentatie is verbeterd en nu nog completer en overzichtelijker.

Ontdek de nieuwe partnerpagina van software partners!