Koppel uw webshop direct aan uw administratie! #wwvd2017

door: SnelStart op: 10 januari 2017

Koppel uw webshop direct aan uw administratie! #wwvd2017

Op 18 en 19 januari is SnelStart samen met een aantal partners te vinden in de Jaarbeurs Utrecht tijdens de Webwinkel Vakdagen 2017. Zien wij u ook? U bent van harte welkom bij standnummer W248.

Alles over e-commerce op één beurs
De WebWinkel Vakdagen is dé jaarlijkse beurs op het gebied van webwinkels. Met ruim 15.000 vierkante meter aan beursvloer, meer dan 250 exposanten en 160 interessante sprekers is er op deze beurs heel veel informatie te vinden over e-commerce. Zowel op gebied van opstarten en inrichten van een webshop als het efficiënter maken van uw webwinkel zijn er verschillende oplossingen te vinden. Naast de stands van verschillende exposanten worden er lezingen gegeven waarin actuele voorbeelden worden behandeld en praktische tips worden gegeven.

Bekijk het volledige programma op de website van de Web Winkel Vakdagen.

Ontdek de oplossingen voor webwinkels van SnelStart en partners
Samen met enkele partners is ook SnelStart dit jaar te vinden tijdens de Web Winkel Vakdagen. Tijdens de beurs vertellen wij u graag alles over mogelijkheden van bijvoorbeeld S-Connect, een programma van S for Software dat verkooporders (en klanten/artikelen) vanuit uw webshop importeert en koppelt met uw boekhouding in SnelStart.

Ook Databazen en Site.nu zijn aanwezig. Wilt u het werkproces van een webshop in combinatie met SnelStart zo efficiënt mogelijk inrichten? Zij laten u graag de uitgebreide mogelijkheden zien.

Wij vertellen u graag meer, bezoek onze stand!
Wilt u meer weten over SnelStart en de mogelijke koppelingen van uw webshop met één van onze partners? Wij zien er naar uit u te spreken tijdens de Webwinkel Vakdagen! U bent van harte welkom bij onze stand met standnummer W248. In onze stand maakt u kans op een rondvlucht boven Texel.

Graag tot ziens op 18 of 19 januari in Utrecht!

Nu aanmelden als bezoeker!

Meer weten over deze koppelingen?
Niet in de gelegenheid om langs te komen tijdens de Webwinkel Vakdagen? Onze medewerkers helpen u graag! Neem vrijblijvend contact op via klantenservice@snelstart.nl of kijk op de klantenservicepagina op onze website voor onze overige contactmogelijkheden.

Deel uw kennis op het SnelStart Kennisplein