Ondernemer van de Maand: Philipsen Elektrotechniek Almere

door: SnelStart op: 22 oktober 2015

Ondernemer van de Maand: Philipsen Elektrotechniek Almere
SnelStart ondernemer van de: Peter Philipsen van Philipsen Elektrotechniek Almere

Dagelijks spreken wij veel van onze klanten, meestal ondernemers met allen een inspirerend verhaal. Maandelijks presenteren wij een interessante ondernemer aan u.

De ondernemer van deze maand is: Peter Philipsen van Philipsen Elektrotechniek Almere


 1. Hoelang bent u al ondernemer?
  Ik ben 10 jaar ondernemer.  

 2. Wat voor bedrijf heeft u, in welke branche?
  Ik ben elektrotechnisch installateur, een bedrijf in de elektrotechniek dus!

 3. Wat maakt u een succesvol ondernemer?
  Ik scoor hoog op klanttevredenheid (9,9). Dit komt omdat ik doe wat ik beloof voor de afgesproken prijs en in de afgesproken tijd met hoge kwaliteit. 

 4. Wanneer dacht u: het idee wat ik heb moet ik gaan realiseren?
  Ik heb altijd onder een baas gewerkt. Op den duur ging het alleen maar om het halen van een kwaliteitscertificaat. Dit hield in dat het belangrijker was om op tijd bij de klant te zijn, dan de kwaliteit van het werk. Ik had meerdere afspraken op een dag, daarom kon ik bij veel klanten het werk niet afmaken. Toen dacht ik, dit wil ik niet en begon ik mijn eigen bedrijf. 

 5. Welke tips heeft u voor startende ondernemers?
  Probeer zoveel mogelijk kwaliteit te leveren en geen projecten af te raffelen. U moet uw klant met een goed gevoel achterlaten. 

 6. Welke plannen heeft u voor de toekomst?
  Met veel plezier doorgaan met het leveren van kwalitatief goed werk en blij zijn met alle mond-op-mondreclame die mijn klanten voor me maken!

 7. Ik werk met SnelStart, omdat ……..
  Ik ben erg tevreden met Snelstart. Het is een programma dat met je meedenkt, dat je zo uitgebreid kunt maken als je nodig hebt en intuïtief te gebruiken is. Ook de ondersteuning is goed, in de zeldzame gevallen dat we er zelf niet uitkomen. We werken er nu 10 jaar mee en het programma wordt alleen maar beter!

Bent u of kent u een ondernemer die volgende keer ondernemer van de maand wil/moet zijn? Stuur dan een e-mail naar marketing@snelstart.nl

New Call-to-action