Ondernemer van de Maand: Marjanne Deelen

door: SnelStart op: 28 mei 2015

Ondernemer van de Maand: Marjanne Deelen
SnelStart Ondernemer van de Maand BonBonSpecials

Dagelijks spreken wij veel van onze klanten, meestal ondernemers met allen een inspirerend verhaal. Maandelijks presenteren wij een interessante ondernemer aan u.

De ondernemer van deze maand is: Marjanne Deelen van BonBonSpecials.nl


 1. Hoelang bent u al ondernemer?
  Sinds januari 2015. Ik ben nog maar net begonnen met mijn bedrijf.

 2. Wat voor bedrijf heeft u, in welke branche?
  Met mijn bedrijf ben ik werkzaam in de foodbranche. Ik heb een internetwinkel waar je bonbons kunt bestellen. Voor zowel bedrijven als particulieren.

 3. Wat maakt u een succesvol ondernemer?
  Ik lever bonbons van de beste kwaliteit. De bonbons zijn handgemaakt in Limburg. Geloof mij, boven de rivieren zal niemand ze zo lekker kunnen krijgen! Daarnaast specialiseer ik mij in het personaliseren van de bestellingen. Ook dit kan voor zowel particulieren als bedrijven. Zo maak ik de ene dag relatiegeschenken en de andere dag trouwbedankjes.

 4. Wanneer dacht u: het idee wat ik heb moet ik gaan realiseren?
  Eigenlijk december 2014. Ik zat op de bank en dacht: ‘Het roer moet om, ik ga wat anders doen!’ Ik werk al jaren bij hetzelfde bedrijf, maar het werd echt tijd voor iets anders. Ik ben op internet gaan zoeken naar leuke ideeën en mij verder gaan verdiepen in webshops. Toen kwam ik erachter dat een groot gedeelte van de webshops kleding, sieraden etc. verkopen. Toen ik deze webshop tegenkwam was ik meteen verkocht! In januari heb ik de webshop overgenomen.

 5. Welke tips heeft u voor startende ondernemers?
  Ten eerste: laat u goed informeren! Zowel over de markt waar u zich in bevindt, als alles wat erbij komt kijken om een eigen bedrijf te beginnen. Maar bovenal, duik er helemaal in. Natuurlijk loopt u tegen dingen aan, maar laat u niet uit het veld slaan. Ga er vol voor!

 6. Welke plannen heeft u voor de toekomst?
  Ik wil graag mijn naamsbekendheid verder vergroten en natuurlijk de omzet verhogen. Dit probeer ik ook te doen door op hoogstaande beurzen te staan met mijn bonbons.

 7. Ik werk met SnelStart, omdat ……..
  Ik heb geprobeerd om met Excel te werken, maar daar had ik totaal geen overzicht. Ik heb helemaal geen ervaring met boekhouden en ik wil geen ingewikkelde software. Een vriend van mij adviseerde SnelStart, omdat het heel eenvoudig en simpel werkt. En dat ervaar ik nu zelf ook! Het is erg gemakkelijk en overzichtelijk, ook de lay-out ziet er mooi uit. Ik ga wel een training volgen om nog efficiënter te kunnen werken.

Bent u of kent u een ondernemer die volgende keer ondernemer van de maand wil/moet zijn? Stuur dan een e-mail naar marketing@snelstart.nl

Probeer SnelStart 30 dagen gratis