Ondernemer van de Maand: Evert Louwerse

door: SnelStart op: 24 juni 2015

Ondernemer van de Maand: Evert Louwerse
Louwerse de Jong Interieurbouw

Dagelijks spreken wij veel van onze klanten, meestal ondernemers met allen een inspirerend verhaal. Maandelijks presenteren wij een interessante ondernemer aan u.

De ondernemer van deze maand is: Evert Louwerse van Louwerse de Jong Interieurbouw


 1. Hoelang bent u al ondernemer?
  Ik ben nu 9 jaar ondernemer. Sinds 3 jaar met mijn compagnon Roel de Jong.

 2. Wat voor bedrijf heeft u, in welke branche?
  Wij hebben een interieurbouwbedrijf. Wij maken unieke tailor made interieurs voor architecten. Zowel voor het particuliere- als het zakelijke segment. Wij ontwerpen, tekenen en maken het interieur. Voor het particuliere segment zijn dit voornamelijk keukens, inloopkasten en meubels. Voor het zakelijke segment specialiseren wij ons in winkels en kantoren.

 3. Wat maakt u een succesvol ondernemer?
  Voornamelijk flexibiliteit. We hebben een prettig contact met onze klanten. We proberen zoveel mogelijk mee te gaan met onze opdrachtgever, mee te denken en uit te denken. Daarnaast draait het om kwaliteit. Dat staat bij ons bovenaan.

 4. Wanneer dacht u: het idee wat ik heb moet ik gaan realiseren?
  Ik liep al wat langer mee in deze branche en kreeg een kans aangeboden om een bestaand bedrijf over te nemen. Ik had al wat opdrachten lopen, dus ik heb deze kans met beide handen aangegrepen. Het was een gunstige samenloop van omstandigheden.

 5. Welke tips heeft u voor startende ondernemers?
  Blijf vasthoudend. Doorzettingsvermogen is een belangrijk aspect als u succesvol wilt zijn. Maar ook gedrevenheid en passie is belangrijk, als dat ontbreekt ontstaat het gevoel van 'moeten'.

 6. Welke plannen heeft u voor de toekomst?
  Sinds ik ben samengegaan met Roel de Jong groeit het bedrijf steeds sneller. We hebben inmiddels een pand gekocht en geïnvesteerd in machines. Inmiddels zijn we met zeven mensen. We willen hierin nog wel doorgroeien, maar we willen het wel beheersbaar en gemakkelijk houden. In plaats van te blijven groeien willen wij ons verder specificeren op het exclusieve segment.

 7. Ik werk met SnelStart, omdat ……..
  De vrouw van Roel deed hun administratie in SnelStart en had hier goede ervaringen mee. Zij doet nu ook de administratie voor ons bedrijf en daarom hebben wij SnelStart ook meegenomen. Het is een prettig, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk softwarepakket. We doen er eigenlijk alles mee!

Bent u of kent u een ondernemer die volgende keer ondernemer van de maand wil/moet zijn? Stuur dan een e-mail naar marketing@snelstart.nl

Probeer SnelStart 30 dagen gratis