Facturen sneller betaald met Payt!

door: SnelStart op: 29 januari 2016

Facturen sneller betaald met Payt!

Koppeling met PaytOosterend, 29 januari 2016 – Sinds enkele weken biedt SnelStart een nieuwe handige koppeling. Uw debiteurenbeheer brengt u nu nog makkelijker op orde met de nieuwe koppeling tussen SnelStart en Payt. Hierbij houdt u altijd de controle. De eerste gebruikers zijn enthousiast!

Eenvoudig en tijdbesparend
De koppeling tussen Snelstart en Payt maakt het mogelijk om geautomatiseerd (vervallen) facturen door te zetten naar Payt. Door de koppeling tussen Snelstart en Payt kan de software van Payt zien of een factuur is betaald binnen de betaaltermijn of dat er een herinnering naar de klant verstuurd moet worden. De gebruiker hoeft slecht eenmalig in te stellen na hoeveel weken de klant een geautomatiseerde herinnering moet ontvangen. De herinneringen zelf worden vervolgens automatisch verstuurd door het platform van Payt. Kortom, een handige tool die u veel tijd bespaart!

Payt is meer!
Naast het automatiseren van het debiteurenbeheer, kunt u via Payt ook een incassotraject in gang zetten. Ook dit traject is volledig geautomatiseerd. Betaalt een klant ondanks de meerdere betalingsherinneringen nog steeds niet? Dan kunt u vanuit het debiteurenbeheer eenvoudig een online incassotraject starten via Payt. De klant wordt via een volledig geautomatiseerd proces meerdere malen en op verschillende manieren op de openstaande facturen gewezen. Van elektronische tot telefonische herinneringen en van het sturen van sms-berichten tot het bezorgen van een brief per post. Daarbij bepaalt u zelf welke acties u wel en niet inzet.

Meer weten?
Wilt u meer weten over Payt? Als klant van Snelstart heeft u al toegang tot de diensten via het Snelstart pakket. Liever eerst in gesprek over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Payt.

Ervaring van andere gebruikers
Benieuwd naar wat andere SnelStart gebruikers van deze nieuwe koppeling vinden? Bekijk de klantcase van Bonque, een IT-vacaturesite die naar tevredenheid werkt met Payt en SnelStart.

New Call-to-action