Is het tijd voor een nieuw boekhoudpakket?

door: Jonneke Duin op: 12 december 2018

Is het tijd voor een nieuw boekhoudpakket?

Beperkt je boekhoudpakket de groei van je bedrijf? Veel boekhoudpakketten beloven je gouden bergen. Tijdens de gratis proefperiode kun je alles met de software, maar zodra de proefperiode voorbij is, loop je tegen de beperkingen aan. Dan blijkt ineens dat die software, die zo heerlijk goedkoop leek, pas in het duurste plan alle mogelijkheden geeft die je zoekt.

Kan dat ook anders?

Ja, dat kan zeker anders. Bij SnelStart geloven we niet in gouden bergen. We houden van openheid, eerlijkheid en een vriendelijke service. Van tevoren zoek je al uit welk pakket het beste bij je past. Je kunt dan een maand gratis proberen of dat pakket echt het meest geschikt voor je is.

Al met het pakket inStap kun je factureren zonder limiet. Dus geen maximaal aantal facturen, maar gewoon lekker doorwerken en facturen sturen. Dan hoef je niet aan het eind van de maand je facturatie op te schuiven naar de volgende maand. Bonnetjes scan je in en de boekingen en btw-aangifte laat je over aan je boekhouder, met wie je online snel en gemakkelijk samenwerkt.

Voluit ondernemen

Vanaf het pakket inKaart ga je in volle vaart door met je onderneming. Met dit pakket wil je zelf je boekingen doen en niet afhankelijk zijn van een ander. In tegenstelling tot veel andere pakketten is er bij SnelStart geen limiet aan het aantal boekingen. Wij vinden het een beetje flauw om je tegen te houden in je ondernemerschap. Je moet gewoon lekker aan de bak. Volle kracht vooruit. Hoe meer je in beweging bent, hoe beter het gaat. En kom je er niet uit? Dan neem je heel simpel even contact met ons op. Dan helpen we je snel verder.

We maken het makkelijk

SnelStart is er om het je makkelijk te maken. Administratie moet het liefst zo min mogelijk tijd kosten, want je wilt verder met het echte werk. Daarom bieden we bankkoppelingen, zodat al je bankafschriften direct worden ingelezen in je boekhouding. Je hebt er geen omkijken meer naar. Bieden andere softwareleveranciers vaak maar één enkele bankkoppeling in hun pakket, bij SnelStart kun je gewoon al je bankrekeningen koppelen vanaf het pakket inKaart.

Welk pakket kies jij?

Aan jou de keus welk pakket je kiest. Wordt het inStap en laat je het boekhoudwerk over aan je boekhouder? Een slimme keuze als je vooral door wil gaan met je werk. Wil je meer? Heb je ook behoefte om herinneringen en aanmaningen te versturen vanuit je boekhouding? Of wil je veel uitgebreider kunnen rapporteren en kostenplaatsen inrichten? Dan zijn er andere oplossingen. Onze pakketten helpt je verder.

Het begin van het nieuwe jaar is de beste tijd om over te stappen naar een nieuw boekhoudpakket. Kies voor gemak en duidelijkheid met SnelStart. Meer weten? Lees de interviews met ondernemers die kozen voor makkelijk boekhouden.

Lees hier de ervaringen