Hub aan de overkant

door: SnelStart op: 20 juli 2016

Hub aan de overkant

Zonneoord EdeOosterend, 20 juli 2016 - SnelStart en Texel zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dat geeft ons zelfs iets ‘speciaals’ bij veel klanten. Vasthouden dus. Toch is het goed als we soms dichter naar onze klanten toegaan. Bijvoorbeeld voor trainingen.

Vanaf augustus heeft SnelStart een eigen ‘hub’ (locatie) aan de overkant. Op een prachtige locatie, die helemaal bij ons past. Hier krijgen we de beschikking over trainingsfaciliteiten, inclusief apparatuur. Afhankelijk van de bijeenkomst kunnen we gebruik maken van een kleinere of grotere ruimte. We kunnen de plek ook voor andere doelen inzetten, bijvoorbeeld een ontmoeting met onze ImplementatiePartners of nieuwe accountants- en administratiekantoren.

Daarnaast hebben we permanent een eigen kantoor met enkele werkplekken. Handig voor het voeren van gesprekken en het ontvangen van relaties. De naam van de locatie: Landgoed Groot Zonneoord in Ede. Ooit gebouwd voor bleekneusjes uit de stad, nu in gebruik door diverse ICT-bedrijven. Ook om die reden een passende plek!