Een nieuw tabblad voor Berichten in SnelStart 12

door: Marco Hage   op: 12 mei 2017 15:51:27 CEST

Een nieuw tabblad voor Berichten in SnelStart 12

Sinds SnelStart 12, wordt u op de hoogte gebracht van een aantal belangrijke zaken die plaatsvinden in uw administratie. Denk bijvoorbeeld aan uw btw-aangifte. Met pop-up berichten in de rechter onderhoek van het programma ontvangt u informatie over de status van uw aangifte. Deze en andere berichten vindt u vanaf nu in dit tabblad Berichten.

Berichten verzameld in één tabblad

Een veelgehoorde wens was de mogelijkheid om oude notificaties te kunnen kunnen bewaren in een soort archief, om ze op een later moment te kunnen terugzien. Met het tabblad Berichten beschikt SnelStart over een dergelijk archief. Aan de rechterzijde van het scherm is bovendien een extra kolom beschikbaar voor actuele berichten van SnelStart. Hiermee kunnen specifieke meldingen voor de versie waar u mee werkt worden gepusht, bijvoorbeeld

  • Actuele storingen;
  • De releasenotes van uw versie;

Urgente actuele berichten worden aangeduid met een oranje balkje, waardoor bijvoorbeeld een storing direct opvalt. Het tabblad Berichten is op dit moment in testfase en is beschikbaar voor een beperkte groep gebruikers.


SnelStart 12 is voor iedereen beschikbaar op onze downloadpagina!