Declaratiechaos opgelost met de declaratie app van SRXP

door: SnelStart op: 4 mei 2016

Declaratiechaos opgelost met de declaratie app van SRXP

SRXPOosterend, 3 mei 2016 – Nooit meer vragen over kwijtgeraakte bonnetjes krijgen? Klaar met declaratieformulieren overtypen? Onze nieuwe partner SRXP Digitaal Declareren is marktleider van Nederland in declaratieoplossingen! Onder andere PostNL en Bugaboo losten hun declaratiechaos al op door gebruik te maken van SRXP.

Voordelen van SRXP
Met de gebruiksvriendelijke declaratie app en het online portal van SRXP kunt u uw declaratieproces digitaliseren. Uw declaratiechaos is in één keer opgelost. Dankzij de declaratie app, automatische workflows, WKR-integratie en koppeling met SnelStart bent u veel minder tijd kwijt aan het declaratieproces. Zo is er meer tijd over voor de core business van uw bedrijf.

Hoe SRXP werkt
Medewerkers maken een foto van de bon of doen een kilometerdeclaratie met de declaratie app. In de online portal worden declaraties in formulieren georganiseerd en ingediend. Daarna keuren managers de declaratieformulieren goed of af in de online portal. Na goedkeuring komen de formulieren binnen bij de financiële afdeling. Daar worden de declaratieformulieren eenvoudig naar SnelStart geëxporteerd.

Wanneer stopt uw bedrijf met het verspillen van tijd en geld en begint u met digitaal declareren? Start vandaag nog met een gratis account op www.srxp.com of vraag een online demo aan.