BizzCloud koppelt met SnelStart

door: Romy Douma op: 25 augustus 2017

BizzCloud koppelt met SnelStart

SnelStart heeft een paar maanden geleden een nieuwe Web API gelanceerd. Inmiddels zijn een tiental Software Partners al aangesloten op dit online platform. Van documentverwerking tot salarissoftware, en ook koppelingen met webshops. Koppelingen die de administratie verder automatiseren.

Koppeling BizzCloud Kassa en SnelStart

Deze week is de BizzCloud Kassa koppeling gelanceerd. Veel ondernemers in de detailhandel en horeca voeren hun administratie in SnelStart. Vervolgens worden verkoopgegevens uit de kassa dan vaak periodiek overgetikt of geïmporteerd in SnelStart. Dit is niet meer nodig!

BizzCloud presenteert nu als eerste een complete POS (point-of-sale) oplossing die direct koppelt met een online administratie in SnelStart. De kassa beschikt over allerlei geavanceerde opties zoals: productvarianten, CRM, klant-, voorraad- en inkoopbeheer, en speciaal voor de horeca ook: splitsen van bonnen, tafelindeling en het aansturen van de keukenprinter. Daarnaast is het eveneens mogelijk om de meest populaire webshops te koppelen.

De directe koppeling met de online administratie in SnelStart zorgt ervoor dat u efficiënter kunt werken en snel beter zicht krijgt op uw retail of horeca bedrijf. U houdt meer tijd over voor uw passies, zoals bijvoorbeeld uw productstrategie of de service aan uw klanten.

BizzCloud Kassa is in oplossing en prijs ook interessant voor kleine ondernemers. Gekoppeld met SnelStart hebben ondernemers hun administratie dan altijd direct beschikbaar en actueel.

Makkelijk en toegankelijk

BizzCloud Kassa uitproberen? Ga naar: https://www.bizzcloud.nl/snelstart
SnelStart uitproberen? Ga naar: https://www.snelstart.nl/gratis-proberen

Over BizzCloud
BizzCloud biedt software oplossingen, die de productiviteit van bedrijven verhoogt tegen een transparante en lage prijs. De software van BizzCloud integreert met onder andere met webshop’s, kassa’s, voorraadsystemen en oplossingen voor project en productie management. De software groeit gemakkelijk mee met uw bedrijf en is daarom geschikt voor zowel kleine als grote bedrijven.