Bezoek het ICT Accountancy Jaarcongres op 2 november!

door: SnelStart op: 28 oktober 2016

Bezoek het ICT Accountancy Jaarcongres op 2 november!

ICT Accountancy Jaarcongres 2016Oosterend, 27 oktober 2016 - Op woensdag 2 november wordt voor het 15e jaar op rij het ICT Accountancy Jaarcongres gehouden. Een jaarlijks terugkerend (najaars)congres voor accountants- en administratiekantoren georganiseerd door onderzoeksbureau GBNED en NOVAK.

Het ICT Accountancy Jaarcongres is het evenement voor accountants-, administratie- en belastingadvieskantoren die alles willen weten over de laatste stand van zaken op het gebied van ICT. Tijdens het congres is er aandacht voor actuele ICT ontwikkelingen voor het accountants- en administratiekantoor.

Dit jaar is er speciaal aandacht voor:
- De betrokkenheid van de beroepsorganisatie NBA bij onderwerpen als SBR, Idensys, auditfiles, het beroepscertificaat en het ondertekeningsbeleid;
- Cybersecurity: De Fraudehelpdesk;
- Self service BI, Data-analyse en management dashboards;
- Elektronisch factureren en elektronische factuurverwerking met UBL;
- RGS als uniform rekeningschema;
- CRM voor de accountancy;
- Salaris- en HRM toepassingen;
- Meldplicht datalekken;
- ICT Accountancy softwaregids 2016; met ook afgelopen jaar weer nieuwe toepassingen.

Voor wie bestemd?
Accountants-, administratie- en belastingadvieskantoren die geïnformeerd willen worden over de laatste stand van zaken op het gebied van ICT.

Informatiemarkt
Op de informatiemarkt zijn leveranciers van ICT diensten en producten aanwezig, ook SnelStart is hier vertegenwoordigd. Het congres zelf is volledig objectief en onafhankelijk zonder de mogelijkheid van sponsoring van (parallel)sessies door leveranciers.


Bekijk het programma en schrijf u in!