Begin vandaag nog met ubbelen!

door: SnelStart op: 25 mei 2016

Begin vandaag nog met ubbelen!

Begin vandaag nog met ubbelen!Oosterend, 25 mei 2016 – Heeft u het al geprobeerd, ubbelen? Door te ubbelen wordt het bijhouden van uw administratie nog gemakkelijker! Nog nooit van ubbelen gehoord? Lees snel verder en ontdek deze nieuwe vorm van facturen versturen.

Wat is ubbelen?
Ubbelen staat voor het omzetten van inkoopdocumenten in de universele UBL-code. Met deze term vraagt onze partner go2UBL aandacht voor het werken met UBL facturen. Via deze standaard elektronische factuur kunnen ondernemers eenvoudig de factuur van hun leverancier inlezen. Alles komt gewoon zo in één keer in uw boekhouding. Als u gebruik maakt van go2UBL worden alle facturen, bonnen en declaraties direct omgezet in UBL, leesbaar voor bijna alle boekhoudprogramma’s. Ook in SnelStart is het niet meer nodig om papier of PDF’s te bewaren. 

Voor wie?
Ubbelen is heel eenvoudig. Ook uw klanten kunnen ubbelen, want met de go2UBL app worden hun bonnetjes met één klik omgezet in UBL. Bekijk de video en ontdek het gemak van go2UBL in combinatie met SnelStart! Meer weten over ubbelen? Lees er alles over op de website van onze partner Go2UBL.