AV-Dag 2019 - jouw jaarlijkse accountancy-update

door: Jonneke Duin op: 29 augustus 2019

AV-Dag 2019 - jouw jaarlijkse accountancy-update

Op dinsdag 24 september is Papendal het decor voor de AV-Dag 2019.  Ontwikkelingen in accountancyland gaan snel. Maar hoe snel precies? Kantoren die echt goed groeien hebben specifieke kenmerken: ze investeren in ICT, investeren in mensen, maken keuzes in dienstverlening, maken keuzes in specialisaties. Zo leidt sneller ook tot beter.

Programma

De AV-dag start met een plenaire sessie over economie, technologie en de regels in accountancy en bij administratiekantoren. Fou-Khan Tsang is de dagvoorzitter. CBS-hoofdeconoom Peter Hein van Mulligen praat je bij over de stand van onze economie en het MKB. Pieter de Kok en Fou-Khan Tsang brengen de kansen die technologie ons bieden in kaart.

Na het plenaire deel zijn er diverse mogelijkheden. Op de netwerkmarkt geven diverse standhouders jou de informatie die je nodig hebt. Uiteraard is SnelStart hier met een enthousiast team aanwezig.  Daarnaast kun je kiezen uit diverse productpresentatie of een inhoudelijke sessies. We begroeten je graag tijdens de productpresentatie van SnelStart.

Gratis toegangskaarten

Als partner van de AV-Dag hebben wij vrijkaarten voor jou! Wil je erbij zijn op 24 september? Meld je dan nu aan. Gebruik de persoonlijke code voor relaties van SnelStart voor een gratis toegangsbewijs: SnelStartAVdag2019#3578

De reguliere toegangsprijs is €295,00 dus profiteer van dit voordeel.