<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1705023512907518&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

SnelStart Aangenaam 2019

Boekhouden | Verbinden | Ondernemen

De tweede landelijk georganiseerde SnelStart Aangenaam vond plaats op 28 november 2019. Met een opkomst van ruim 550 administratie- en accountantskantoren en 20 softwarepartners van SnelStart was deze dag een groot succes. We kijken terug op een energieke, geslaagde dag, vol inspirerende lezingen en mooie ontmoetingen. Kon je er niet bij zijn of wil je iets terugzien? Kijk dan snel verder!

De officiële aftermovie van SnelStart Aangenaam 2019.

Boekhouden

Verbinden

Ondernemen

Presentaties SnelStart Aangenaam

Kijk hier de presentaties van Pepijn, Jim en Tom nog eens rustig terug.

 • Pepijn Kolthoff

  Pepijn Kolthoff

  Wat is er nieuw in SnelStart?

 • Jim Schipper

  Jim Schipper

  SnelStart - Controle & Advies

 • Tom van den Brink

  Tom van den Brink

  SnelStart - Online Samenwerken

Pepijn Kolthoff

Wat is er nieuw in SnelStart?

 

Jim Schipper

SnelStart - Controle & Advies

 

Tom van den Brink

SnelStart - Online Samenwerken

 

Partners

Wij zijn trots op onze partners. Zij speelden een belangrijke rol tijdens SnelStart Aangenaam 2019.

Microsoft
Mollie-1
Docco
TradeInterop
Nmbrs
Nextens
Go2UBL
Pro Management Software
Radar Software
Visionplanner
TimeChimp
LoanStreet
Speedbooks-1
Rabobank-1
SforSoftware
MLE
Zweap
Compenda
DizzyData_400 x 300
Fiscaal_Gemak
Logo_Payt
Logo_ikwordzzper_website
Microsoft

Microsoft

Microsoft - www.microsoft.com/nl-nl/

Onze missie is om elke persoon en elke organisatie op de planeet te empoweren om meer te bereiken. Wij geloven dat technologie hierin een positieve kracht kan zijn en dat betekenisvolle innovaties kunnen en zullen bijdragen aan een betere wereld op grote en kleine manieren. We betrekken hierbij de ervaringen, sterke punten en verschillende invalshoeken van onze medewerkers en klanten. Zo zijn we geïnformeerd, worden we uitgedaagd en groeien we. Dit is hoe we innoveren.

Mollie-1

Mollie

Mollie - www.mollie.com/nl/

Mollie is een van de snelstgroeiende fintech-bedrijven van Europa. Sinds dag één veranderen we de betaalindustrie met moeiteloze betalingen, die makkelijker, goedkoper en flexibeler zijn dan banken te bieden hebben. Nu, meer dan tien jaar later, vertrouwen meer dan 65.000 klanten op onze innovatieve oplossingen.

Dankzij onze eenvoudige betaaloplossingen kunnen onze klanten zich concentreren op het belangrijkste: de groei van hun bedrijf. Onze technologie maakt dit mogelijk: met onze gratis plug-ins integreer je zonder technische kennis in één keer alle bekende betaalmethodes. Je schrijft liever zelf code? Met onze uitgebreide, maar simpele API maak je zelf keuzes en bouw je je eigen betaalomgeving.

Docco

Docco

DOCCO - www.docco.nl

DOCCO is een toonaangevend IT-advies en innovatiebureau met maar een focus: de markt van accountants- en administratiekantoren. Als geen ander is DOCCO op de hoogte van IT-ontwikkelingen in deze markt om vraagstukken te kunnen adresseren. De adviseurs van DOCCO hebben allemaal gewerkt in de accountancypraktijk, zijn onafhankelijk van leveranciers en hanteren een out-of-the-box werkaanpak.

TradeInterop

TradeInterop

TradeInterop - www.tradeinterop.com/

Tradeinterop helpt zzp, mkb en grote ondernemingen bij het veilig elektronisch uitwisselen van facturen en orders. Wij maken interactie tussen klanten en leveranciers simpel. TradeInterop is een samenwerkingspartner van SnelStart. 

 

 

Nmbrs

Nmbrs

Nmbrs - www.nmbrs.com

Nmbrs is een internationaal HR- & Payrollplatform dat ondersteuning biedt bij alle HR- & Payrollprocessen. Betrek hierbij alle gebruikers, waardoor je met minimale inspanning een optimale HR-dienstverlening kan bieden. Ons product Nmbrs is ontwikkeld met het idee dat het moet bijdragen aan de optimalisatie van HR- en loonprocessen voor onze klanten. En met groot succes: maandelijks ontvangen zo’n 700.000 mensen hun loonstrook via de Nmbrs-applicatie.

Nextens

Nextens

Nextens - www.nextens.nl

Iedere consument of rechtsvorm heeft recht op optimale fiscale aangiften. Nextens biedt fiscaal professionals een geavanceerd aangifte-softwarepakket; unieke kennis en innovatieve data-oplossingen waarmee wij onze klanten optimaal kunnen bedienen en adviseren. In de toekomst zien wij dat de fiscale aangiften voor veel consumenten en rechtsvormen middels een snel, efficiënt en geautomatiseerd proces kunnen worden afgehandeld. Er is echter ook een significante groep consumenten en rechtsvormen die, in een steeds complexer wordende wereld, advies op maat nodig heeft voor hun fiscale aangiften. Daarom werken wij hard aan het ontwikkelen van innovatieve data-oplossingen zodat onze partners kunnen blijven excelleren.

 

Go2UBL

Go2UBL

Go2UBL - www.go2ubl.nl

Go2UBL maakt het mogelijk om ALLE inkoop- en verkoopdocumenten (facturen, Kas- en pinbonnen, Declaraties, Inkoopverklaringen en belastingaanslagen) om te zetten in UBL formaat (al dan niet op regelniveau), door dit document te mailen naar <uw kvk nummer>@go2ubl.nl.

go2UBL onderscheid zich ten op zich ten opzichte van anderen doordat altijd een 100% volledige UBL wordt afgeleverd met een juistheid van 95+%. Er wordt geen scan-en-herken handeling of kennis gevraagd van ontvanger. 100% aflevering van UBL documenten direct in het inkoopboek van uw Snelstart administratie. Dit scheelt veel tijd.

Bovendien levert de werkwijze van go2UBL ook nog eens een aantal andere leuke voordelen op, zoals o.a. controle op factuurvereisten en eventuele spookfacturen.

Pro Management Software

Pro Management Software

Pro Management Software - www.promanagement.nl

Pro Management Software biedt al meer dan 20 jaar complete en stabiele oplossingen voor de accountancy- en financiële sector. We zitten middenin een bijzondere groei die wij graag met u willen delen. Zoals u ons kent zijn wij specialist in rapportgeneratoren, SBR, CRM, Urenregistratie, Facturatie, UBL, DMS & Online dossiers.

Radar Software

Radar Software

Radar Software - www.radarsoftware.nl

Het hele proces inzichtelijk met RADAR CRM. Van het eerste contact tot aan opdrachten aanmaken, bewaken dat er capaciteit is en het factureren. Met de webapplicatie van RADAR kan iedere medewerker altijd en overal de gegevens van de klant bekijken en bewerken. In een tijdlijn wordt de status van de projecten en taken weergegeven. Wordt er gebeld? Dan opent RADAR direct de klantenkaart en hebben jij en jouw collega’s de juiste informatie. Middels Power BI en data uit RADAR verken en analyseer je in een overzicht de kwaliteit en de stand van zaken. Door de naadloze integratie met Office365 en SharePoint van Microsoft is het werken met CRM een logisch gevolg. Eenvoudig documenten, e-mails, notities en contactmomenten terugvinden en bewerken was nog nooit zo eenvoudig.

Visionplanner

Visionplanner

Visionplanner - www.visionplanner.com

Hèt cloudplatform voor de accountancy Visionplanner is een online platform voor administratie- en accountantskantoren én hun klanten. Ondernemers gebruiken de cijfers in Visionplanner om hun bedrijf beter te kunnen sturen. Kantoren gebruiken Visionplanner om hun klanten op een efficiënte manier te voorzien van financiële informatie en rapportages. Door de online samenwerking staan de financieel specialisten in nauw contact met hun klanten en kunnen ze adviseren en klankborden bij alle uitdagingen die de ondernemer tegenkomt. Zo helpen we administratie- en accountantskantoren om hun klanten én hun eigen organisatie succesvol te maken. Daar zijn we goed in en we hebben een ambitieuze groeidoelstelling!

TimeChimp

TimeChimp

TimeChimp - www.timechimp.com

TimeChimp is een zeer complete tool voor urenregistratie, projectmanagement, offertes en facturatie. Daarnaast kun je ook kilometers en uitgaven registreren, uren goedkeuren en ziekte en verlof bijhouden in onze tool. Via het handige klantenportaal kun je klanten inzage geven in bijvoorbeeld projecten en kunnen zij uren en facturen goedkeuren.

Door de koppeling met SnelStart kun je onder andere jouw klanten synchroniseren en geregistreerde uren, uitgaven en ritten direct facturen in SnelStart vanuit TimeChimp. Op die manier vereenvoudigen we de workflow, waardoor jij tijd overhoudt voor datgeen er echt toedoet: ondernemen.

LoanStreet

LoanStreet

Loanstreet - https://loanstreet.nl/nl_nl/snelstart

LoanStreet is dé marktplaats voor zakelijke financiering. Wij zijn er om accountants- en administratiekantoren te helpen bij het regelen van de beste zakelijke lening voor hun klanten. LoanStreet biedt een overzicht van leningen die voldoen aan de wensen van de klant, eerlijk, met de beste keuze bovenaan. Alle financiers die ertoe doen zijn te vinden op LoanStreet. Omdat elk bedrijf anders is, krijg je altijd een aanbod op maat. Dat doen we door de data op te halen uit SnelStart en dit bespaart je ook nog eens veel tijd. Zo regelen we samen de beste deal voor jouw klanten.

Speedbooks-1

Speedbooks

Speedbooks - www.speedbooks.com -  www.speedbooksonline.nl

Geen complexe spreadsheets meer, handmatige rapportages of gemiste kansen? Met Speedbooks verwerk je gegevens dankzij de rapportage software in visuele dashboards, rapportages en alerts die precies aangeven hoe elk onderdeel van jouw bedrijf presteert. Kortom met Speedbooks heb je een volwaardige managementtool in handen, die door middel van een directe koppeling met alle boekhoudpakketten binnen een handomdraai diverse rapporten produceert. Denk bijvoorbeeld aan maand-/kwartaalrapporten, liquiditeitsprognose, consolidatierapport en de jaarrekening. Speedbooks geeft je razendsnel en op elk moment gedetailleerd inzicht in je cijfers. De tijd die hiermee wordt bespaard kan direct ingezet worden voor zaken die er écht toe doen.

Rabobank-1

Rabobank

Rabobank - www.rabobank.nl

De Rabobank is een bank voor én door klanten. Als coöperatie voelen we ons sterk met onze klanten en leden verbonden en staan we midden in de samenleving. Daarom zetten we ons dagelijks in om de klant én zijn omgeving te versterken. Om samen de wereld beter en leefbaarder te maken. Dat noemen we: Growing a better world together.

Dagelijks vertrouwen in Nederland 6,5 miljoen particulieren en 800.000 bedrijven op onze diensten. Met deze klanten en leden voelen we ons sterk verbonden. Gaat het goed met hen, dan gaat het goed met Nederland en uiteindelijk ook met ons als bank. Daarom willen we zoveel mogelijk bijdragen aan welzijn en welvaart in Nederland. Door te werken aan de uitdagingen waar onze klanten en de samenleving de komende jaren voor staan.

We stimuleren onze klanten om te bouwen aan een financieel gezonde toekomst. We helpen ondernemers duurzaam te groeien en hun ambities werkelijkheid te maken. En we bouwen in gemeentes en regio’s mee aan sterke, leefbare gemeenschappen. Door onze aanwezigheid in de haarvaten van de lokale samenleving, onze financiële slagkracht, ons netwerk én onze kennis, kunnen we als geen ander bijdragen aan het Nederland van de toekomst.

SforSoftware

S for Software

S for Software -www.sforsoftware.nl/

Slimmer werken met SnelStart is waar S for Software voor staat. Al ruim 10 jaar zijn wij specialist op het gebied van SnelStart software. Het boekhoudprogramma kan veel, maar niet alles. En dat is waar wij om de hoek komen kijken. We kennen de grenzen van SnelStart als geen ander en waar mogelijk verleggen onze ontwikkelaars die graag.

Met een juiste mix van standaard software, koppelingen, en maatwerkoplossingen helpen we inmiddels honderden ondernemers sneller, goedkoper en gemakkelijker hun bedrijfsproces te managen.

MLE

MLE

MLE365 - www.mle365.com

Software voor accountants, gemaakt door accountants.

Goede software legt zichzelf uit. Vanuit die gedachte is MLE-software ontwikkeld. Intuïtieve, gebruiksvriendelijke software. Met MLE-samenstel genereert u als accountant/ boekhouder in één werkproces een fraaie jaarrekening (indien gewenst uitgebreid met een accountantsrapport), een samensteldossier, een SBR-rapport voor publicatie of kredietrapportage en een fraaie visuele weergave van de jaarrekening. Met MLE-controle voert u risicogerichte controles uit met een heldere ‘story of the audit’. MLE helpt u om compliant te zijn en zo ontstaat er tijd en ruimte voor het echte (denk)werk.

Zweap

Zweap

Proco Pay / Zweap - www.zweap.nl/

Je klant heeft debiteuren en crediteuren. Met Zweap kun je die klant beter adviseren over creditmanagement en geld besparen op debiteurenbeheer en -financiering. Verrekenen maakt aanmanen en afschrijven van debiteuren overbodig en waarom zou het hele factuurbedrag door een factorbedrijf gefinancierd moeten worden? Zweap vermindert risico. Ook als de debiteur kort na de verrekening failliet gaat, blijft de verrekeningsovereenkomst geldig.

Lees meer op Zweap.nl, Bijvoorbeeld over de ZweapApp die wij inzetten voor interactieve workshops. Doe mee aan een workshop en ervaar live hoe Zweap werkt. Of wordt pilotpartner en overtuig jezelf van de USP's en de voordelen voor jouw klant.

Zweap is een dienst van Proco Pay b.v. 

Compenda

Compenda

Compenda - www.compenda.nl/voor-mkb/accountants/

Compenda is al ruim 15 jaar koppelpartner van SnelStart. Met ons Alles-in-één softwarepakket heb jij alle tools in huis om jouw organisatie efficiënter te maken. Dankzij uitgebreide en krachtige features als CRM, HRM, Projectmanagement, Urenregistratie en Facturatie haal jij elke dag meer uit jouw business.

Het draait bij Compenda niet alleen om de software. Het delen van kennis en de kracht van samenwerken is voor ons essentieel. Dankzij jarenlange ervaring in verschillende branches is Compenda gespecialiseerd in het analyseren en optimaliseren van eenvoudige tot complexe bedrijfsprocessen. Zo geven wij momentum aan ondernemers die het maximale uit hun business willen halen.

DizzyData_400 x 300

DizzyData

DizzyData - www.dizzydata.nl

DizzyData is een slimme en gebruiksvriendelijke softwaretool voor automatische factuurverwerking, factuurautorisatie en e-facturatie. Met DizzyData genereer je binnen enkele minuten volautomatische boekingsvoorstellen uit gescande facturen, digitale facturen en e-facturen. Met één druk op de knop worden deze in SnelStart en/of andere bekende boekhoudpakketen geboekt. DizzyData werkt samen met veel bekende accountants-, advies en administratiekantoren. Van Baker Tilly Berk tot Van Oers.

Fiscaal_Gemak

Fiscaal Gemak

Fiscaal Gemak -  www.fiscaalgemak.nl

Fiscaal Gemak is onderdeel van Unit4 Bedrijfssoftware en leverancier van verrassend slimme oplossingen voor de accountant en de ondernemer. Met een track-record van 40 jaar weten we als geen ander hoe de accountant denkt en hoe de ondernemer doet. We bouwen de brug tussen de wereld van ambitieus ondernemerschap en de wereld van ambitieus accountancy. Met als doel het leveren van bedrijfssoftware die het leven van zowel de accountant als de ondernemer gemakkelijker, completer en waardevoller maakt. Zodat de ondernemer doet wat hij leuk vindt en beter zijn toegevoegde waarde kan laten zien, en de accountant doet waar hij goed in is; succesvol ondernemen. Dit noemen wij ‘Controlled Ondernemerschap’.
Unit4 Bedrijfssoftware – Alles onder controle

Logo_Payt

Payt

Payt - www.payt.nl

Payt is het grootste geautomatiseerde debiteurenbeheerplatform van Nederland. Wij zien het als onze uitdaging om het debiteurenbeheer van uw organisatie persoonlijker, efficiënter en effectiever te maken. Dat doen we door het proces te automatiseren, zonder daarbij het belang van persoonlijk contact tussen klant en debiteur uit het oog te verliezen. Payt bewijst dat facturen betaald krijgen gemakkelijker, effectiever en sneller kan.

Logo_ikwordzzper_website

ikwordzzper.nl

ikwordzzper.nl - https://www.ikwordzzper.nl/ 

Op ikwordzzper.nl helpen we - samen met onze landelijke en regionale partners - oriënterende en startende zzp'ers op weg door middel van kennisartikelen, nieuws, blogs en downloads. Ikwordzzper.nl is met ruim 1.000.000 bezoekers per jaar, uitgegroeid tot het best bezochte online ondernemersplatform van startend Nederland. Voor onze partners streven wij naar een betere zichtbaarheid en grotere naamsbekendheid onder de doelgroep zzp'ers. Dit doen wij middels contentstrategie, bannering, remarketing en social mediacampagnes.
Verder werken wij samen met regionale partijen zoals boekhoudkantoren, coaches en webdesigners. Wij brengen deze bedrijven in contact met zzp'ers die op zoek zijn naar hulp in hun regio.