Premarc advies B.V.

Waar SnelStart stopt gaan wij verder

Uw boekhouding en facturatie snel op orde met behulp van SnelStart? Wij helpen u graag verder!

Premarc advies B.V. is in 1995 opgericht als advies- en begeleidingsbureau voor MKB bedrijven. Premarc advies B.V. heeft ruime ervaring in het automatiseren en begeleiden van het MKB, dit geldt zowel voor de boekhouding als ook voor de organisatie van dit type bedrijven.

Premarc advies B.V. is partner van i-Partner.nl. Voor het afsluiten van SnelStart serviceabonnementen en volgen van trainingen gaat u naar www.i-partner.nl Onder de handelsnaam SnelKoppeling.eu heeft Premarc advies B.V. diverse koppelingen en uitbreidingen op uw SnelStart pakket.


Diensten

  • Inrichting van uw SnelStart administratie
  • Boekhoudkundige ondersteuning
  • Optimalisatie van uw processen met behulp van geschikte software
  • Diverse koppelingen en uitbreidingen

Een greep uit het assortiment van onze SnelKoppeling.eu producten

E-mail Plus

Stuur volledig opgemaakte gepersonaliseerde e-mail voorzien van uw bedrijfslogo en handtekening. Met behulp van variabele velden wordt de e-mailtekst gevuld met gegevens van de betreffende factuur en/of order b.v. bij aan- of vooruitbetalingen.

Webshopkoppelingen

Koppel Lightspeed, Shopify, Magento, CCV-Shop (BiedMeer) of WooCommerce (WordPress). Alleen boekhouding of complete orderverwerking inclusief voorraadsynchronisatie en afboeken betaalde orders.

Voorraadbeheer

Heeft u genoeg van het handmatig verwerken van de resultaten van voorraadinventarisaties? Maak dan voorraadinventarisaties simpel!

Maatwerk

Branchepakket koppelen aan SnelStart?


De klantenkring is zeer uitgebreid en omvat veel branches, van luchtvrachtbedrijf tot begrafenisonderneming, van consumentenwinkel tot groothandelsbedrijven en van automobielbedrijven tot landbouwmechanisatie.

Voor vragen betreffende SnelStart bel ons 071-5890050, voor uitbreidingen en koppelingen 071-5897000

Premarc advies b.v.

Premarc Advies B.V.

premarc.nl

Premarc Advies

Achthovenerweg 17e

2351 AX Leiderdorp

Tel. 071-589 00 50

Fax. 071-582 09 51

E-mail: info@premarc.nl