Acacius

Acacius staat u als sterke partner ter zijde; advies-overstijgend tot regie van uw bedrijfsprocessen. Van A tot Z is Acacius betrokken bij uw bedrijfsprocessen en de regie hiervan op het snijvlak van Business en ICT. Onze bedrijfskundige achtergrond, ervaring en nauwe samenwerking met partners maakt dat Acacius zich op dit vlak goed heeft bewezen. Een vertrouwensrelatie is de basis van onze dienstverlening. Vanuit deze basis stellen wij organisaties in staat om rust in de bedrijfsvoering te krijgen en (weer) te kunnen focussen op de kernprocessen.


Eén aanspreekpunt voor al uw ICT-vraagstukken:

Vanuit ons brede product- en dienstenportfolio ondersteunen wij u zo goed mogelijk bij de uitoefening van uw bedrijf, waar SnelStart voor uw organisatie een essentieel onderdeel van kan zijn. U kunt vertrouwen op advies en beheersing van uw ICT-oplossingen door mensen die úw taal spreken. Complexe ICT-vraagstukken vertaald naar de taal van uw organisatie, waarbij Acacius een hoge mate van zorg draagt voor haar ICT-Diensten.

Aan de hand van uw wensen adviseren wij in de voor u meest geschikte combinatie van producten en/of diensten. Het blijft bij Acacius echter niet bij advies of het simpelweg uitvoeren hiervan. Een goed ontwerp en samenhang van uw ICT-omgeving is essentieel om maximale beveiliging en continuïteit te kunnen garanderen en daarnaast een stevige basis te leggen om te voldoen aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming). Desgewenst zetten we samen een heldere toekomst-strategie uit en zijn we hierin nauw betrokken: gezamenlijk nemen we verantwoordelijkheden en waken we voor de processen.

Overzicht ICT-Diensten:
  • Managed Cloud
  • Managed Services
  • Managed Security
  • Managed Connectivity

Overzicht ICT-Diensten:

Zie onze website www.acacius.eu voor meer informatie over ons dienstenoverzicht, of om contact met ons op te nemen. Vrijblijvend inventariseren en bespreken wij graag uw wensen en mogelijkheden met u! Samen met onze nauw betrokken partners gaan we voor een zo goed mogelijke versterking van uw organisatie – elke dag weer, altijd.

Acacius

Acacius

www.acacius.eu

Biessumerwaard 2

9931 ED DELFZIJL

Tel +31 85 043 4440

E-mail: Klik hier