AGROmanager

Het is iets waar veel loonwerkers tegen aan lopen: moeilijk leesbare werkbonnen bij elkaar zoeken, sorteren en overtikken in de computer. Daarnaast moeten uren van de medewerkers geregistreerd worden en van al deze informatie weer facturen te maken. Hierin gaat veel tijd zitten die ook nuttiger besteedt kan worden. Of u een eenmanszaak hebt, of twintig medewerkers rond hebt lopen; AGROmanager is de oplossing voor u.

Moet u zich voorstellen hoe veel efficiënter de administratie gaat als alle werkbonnen direct op kantoor in de computer staan om verder te verwerken. Hoe snel gaat het als werkbonnen direct gesorteerd zijn op klant, medewerker of werkzaamheid en als alle werkbonnen leesbaar zijn zonder het eerst na te bellen.

Bespaar nu tijd en geld met de werkbonautomatisering van AGROmanager en kijk snel verder op de site hoe het werkt en wat de mogelijkheden zijn.


Voordelen

AGROmanager is gebruiksvriendelijke software voor loonwerkers. Speciaal ontwikkeld om makkelijk werk te plannen en digitaal werkzaamheden te registreren vanuit de tractor. Digitale werkbonnen vervangen papieren werkbonnen en briefjes. Hierdoor krijgt u meer inzicht in uw bedrijfsvoering en kunt u sneller en nauwkeuriger factureren. De loonwerksoftware van AGROmanager werkt op pc en tablet.

  • Inzicht in het werk wat komt
  • Optimale inzet van machines
  • Meer factuurabele uren
  • Sneller factureren
  • Registreren van de juiste gegevens

Naar de website


Soort software

Planning - digitale werkbonnen / urenregistratie


Branche

Loon- en grondverzet


Vereist

SnelStart integratie